چهل و دومین شماره فصلنامه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ» (دوره 11, شماره 42: بهار 1400) منتشر شد.

چهل و دومین شماره فصلنامه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ» (دوره 11, شماره 42: بهار 1400) منتشر شد.

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، فصلنامه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ» با 11 سال سابقه، تنها مجله معتبر علمی در ایران با تمرکز بر مطالعات و پژوهشهای حوزه تمدنی خراسان بزرگ محسوب می شود. این نشریه در آخرین ارزیابی و رتبه بندی نشریات معتبر، موفق به اخذ رتبه علمی Q1 در حوزه علوم انسانی از پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و نیز احراز درجه علمی (ب) از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است. فصلنامه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ» بر حوزه‌های تمدنی خراسان بزرگ بویژه «جغرافیای تاریخی، سیاسی و شهری» و «تاریخ هنر؛ شهرسازی و معماری» در این قلمرو تاریخی تمرکز یافته است.

در چهل و دومین شماره از فصلنامه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ» با زمینه غالب پژوهش هنر در خراسان بزرگ، مقالات زیر به زیور طبع آراسته شده است:

• ||«گونه شناسی تزیینات مدارس خیرات‌خان و میرزا جعفر در شهر مشهد» به قلم علیرضا شیخی||
  • ||«تحلیل مضمونی و رمزگان تصویری نگاره «مویه پسر بر مرگ پدر» نسخه منطق‌الطیر مکتب هرات تیموری» نوشته تکتم حسینی, جمال عربزاده و فرزانه فرخ‌فر||
  • ||«بررسی سیـر تحول مفـهوم ورودی در مدارس ایـران (پژوهشی بر مبنای مطالعه پنج مدرسه شاخص)» تألیف شیما عمرانی دوست و امین عبدمجیری||
  • ||«خوانش تجربه زیسته بازدیدکننده موزه در مکان مقدس (مورد پژوهی: موزه‌های حرم مطهر رضوی)» نوشته مرضیه حکمت و پروین پرتوی||
  • در این شماره موضوع وقف با مقاله ||«کارآفرینی و اشتغالزایی در حوزه کسب و کارهای دانش‌بنیان مبتنی بر ظرفیت موقوفات؛ ارائه مدل با استفاده از تکنیک دیمتل و مدلیابی معادلات ساختاری» اثر مرتضی حقیقی, مریم تقوایی و سعید صفاریان همدانی||  نیز مورد توجه قرار گرفته است.
  • همچنین بازخوانی باستان‌شناسانه از تمدنهای شهری خراسان بزرگ از طریق مقاله ||«ارزیابی نقش عوامل محیطی در شکل‌گیری استقرارهای اشکانی شهرستان خوسف در استان خراسان جنوبی، شرق ایران» تألیف حسین صدیقیان, میثم نیکزاد, محسن حیدری دستنایی و موسی سبزی دوآبی|| از دیگر آثار منتشر شده در این شماره می باشد.

فصلنامه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ» در تلاش است تا با فراهم آوردن بستری مناسب جهت انتشار آثار و مقالات علمی اساتید، دانش‌آموختگان، پژوهشگران داخلی، خارجی از کشورهای افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و روسیه، و یا شرق شناسان درکشورهای غربی، گام مؤثری در ایجاد مرجعیت علمی مطالعات در حوزه خراسان بزرگ بردارد. پژوهشگران می‌توانند مقالات علمی خود را پس از ثبت‌نام در سامانه این نشریه به آدرسhttp://jgk.imamreza.ac.ir  ارسال یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 38041 – 051 داخلی 1515 تماس حاصل فرمایند.

فصلنامه علمی «پژوهشنامه خراسان بزرگ»